Redenen genoeg om mee te doen

Gratis muziekles

Onze fanfare biedt gratis muziekles aan, zowel noten- als instrumentenleer, bij muziekleraars verwant aan de fanfare. Je kan er ook voor kiezen om je in te schrijven bij een muziekschool naar keuze. Hierbij wordt het inschrijvingsgeld dan terugbetaald door de fanfare, indien je geslaagd bent op het einde van het schooljaar.

Geen instrument? Geen nood!

De fanfare biedt elke nieuwe muzikant een eigen muziekinstrument aan indien nodig. Of je nu bugel, cornet, saxofoon, slagwerk,... wil komen spelen, wij zorgen dat het kan! Het instrument krijg je gratis in bruikleen, maar blijft wel altijd eigendom van de fanfare.

Gevarieerde muziek

De muziek die we spelen wordt gekozen voor en door de muzikanten, in samenspraak met onze dirigent. Op deze manier creëren we ieder jaar opnieuw een gevarieerd programma met zowel technisch uitdagende concertwerken, filmmuziek vol emotie en passie, en lichte, moderne popnummers.

Leuke groep

Onze fanfare bestaat uit toffe mensen die niet alleen muziek, maar ook sfeer maken. Iedereen is welkom om mee deel uit te maken van deze vriendengroep. Naast onze jaarlijkse concerten (kerstconcert, jaarmarkt, verbroederingen,...), doen we ook regelmatig plezante nevenactiviteiten. Deze variëren van bingo-avonden, bowling/lasershooten tot een tweejaarlijkse daguitstap. Een absoluut hoogtepunt was onze reis naar Disneyland Parijs waar we zelfs opgetreden hebben!

Interesse? Contacteer ons!